Email: info@janssen-hungary.hu Tel: +36 30 311-7007
   Hírlevél
   
Belépés
Keresés
Elfelejtett jelszó
Felhasználónév vagy e-mail cím:

Jelszó:

Termék kereső
Ref szám:
vagy magyarnév:
vagy angolnév:
Keresés kifejezésre:

Hírek, aktualitások, újdonságok

2018. április 02.

Kedves Kozmetikusok, Partnereink! 

Örömmel tudatjuk veletek / önökkel, hogy lassan végzünk a mindent átfogó és reszletes felújításainkkal. Beleértve az üzlet teljes felújítását, festését, az internetes háttérmunkákon át az új tanfolyami rendszerekig. Köszönettel tartozom nektek a türelmetekért, a munkatársaimnak a kitartó és kemény munkájukért, amivel lehetővé teszik a Janssen cég folyamatos fejlődését. 

Fontos átalakulások történtek az elmúlt pár hónapban, amik mindenki elégedettségére szolgálnak a jövőben. Kozmetikusaink fejlődését kötelezettségünknek tekintjük, ezert dolgoztuk ki az új tanfolyami rendszereinket. Referencia partnereinknek minden évben részt kell venniük egy általuk választott vagy általunk nagyon ajánlott tréningen, amelyeken olyan új dolgokat sajátítanak el, ami a munkájukat fokozottan a kiemelt legjobb kozmetikusok közé sorolja majd. Referencia partnereinknek a kötelezöen javasolt tréning ingyenes lesz, ezen felül egyéb komoly kedvezményekre is számíthatnak. Kötelességem bejelenteni azt is, hogy felülvizsgáljuk az egy évnél régebbi referencia partnereinket. A Janssen cég továbbra is egyéni toleranciát biztosít referenciáinak, a szerződésben foglaltak betartása mellett. Kozmetikusok részéről rendkívül nagy igény mutatkozik új ReferenciaSzalonok nyitására is. Az új honlapon precizen fel lesz tüntetve az összes Janssen Referencia Szalon elérhetősége, természetesen előzetes egyeztetés után.

Örömmel jelentem be, hogy Solymár Csilla kidolgozta a mindent átfogó, egymásra épülő -elméleti /gyakorlati kurzusainkat. Tanfolyamainkon, megtanítunk minden speciális kezelési eljárást, amire szüksége lehet egy Janssenes kozmetikusnak a különleges bőrproblémákkal rendelkező vendégek ellátására. Tanfolyamaink ára az adott oldalon a tanfolyamok mellett fel lesz tüntetve. A kurzusok napján egyes termékeknél komoly kedvezményekre is lehet számítani. 

Nyáron elindítjuk a Janssen Akadémiai Napokat, mely pár hétig tart majd a (Bp.11.ker . Sopron utca 18) üzletünkben. Különböző kurzusokra vagy egyben az egészre lehet jelentkezni. Elméleti és gyakorlati napok lesznek, a sminkeléstől, a masszázsokon át, az arctisztításig. Ezekre a napokra vagy az egész továbbképzés idejére bárki beiratkozhat, aki rendelkezik kozmetikus szakmunkás bizonyítvánnyal. Várunk minden tanulni és gyakorolni vágyó kozmetikust. Az időpontok hamarosan felkerülnek az oldalra. Elöleg befizetésével lehet helyet foglalni az adott kurzusokra.

Az új Janssen weblapon a "Letöltések"nél feltöltünk különböző kedvezmény kártya, - névjegykártya alapokat és egyéb grafikai anyagokat, amik kozmetikusaink munkáját segítik majd. Ezeknél a feltöltéseknél pici türelmet kérünk kedves partnereinktől, hiszen idő, mire minden felkerül, amit szeretnénk. Így folyamatosan teszünk fel mindent amivel grafikusunk már elkészült. A feltöltött anyagok nagy része nyomdai minőségű lesz. Külön kérésre bármi egyéb egyéni ötlet is megoldható minimális összegért, grafikusunk szabadidejétől függően. 

A Janssen Kozmetikus Akadémiában személyi változások történtek. Tóthné Hajdu Gabriella lemondott az igazgatói posztjárol, saját tervei megvalósítása miatt. Sikerekben gazdag jövőt kívánunk neki. Dévyényi Kathyt tisztelhetjük az új pozícióban. Az oktatási igazgató helyettes Martina Viktória lett. Iskolánk jelenleg maximális tanulói létszámmal müködik.

Mindenkinek köszönöm megtisztelő figyelmét.

Dr Berényi András

Karácsonyi AKCIÓS ampullák
2017. december 05.

Megajándékozunk benneteket már Karácsony előtt! Egyet fizet kettőt vihet a kék ADVENTI ampulla-naptárból, a készlet erejéig. Jó vásárlást és nyugalmas karácsonyi készülődést kívávunk. 

BLACK FRIDAY
2017. november 23.

Nagy örömmel tudatjuk, hogy 2017.11.24-én minden lakossági termékünk akciós áron vásárolható meg. -30%! Megrendelhető interneten a webshopunkon keresztül vagy telefonon kolléganőinknél és természetesen személyesen üzletünkben a Sopron utca 18-ban 10:00- 18:10.  Az akció időtartama internetes megrendelés esetén november 24.péntek 00:01 perctől 23:59 ig történik. Az ez előtt és ez után beérkező rendeléseket normál áron számolja rendszerünk. Ha megrendeléskor a terméknél a normál ár jelenik meg, az árut akkor is 30% -kal olcsóbban számlázzuk az akció időtartamán belül. Jó vásárlást kívanunk! 

info@janssen-hungary.hu +36 30 311-7007 © 2009 Janssen Hungary Kft. Minden jog fenntartva
x
Feliratkozás hírlevélre


A hírlevélben értesülhet legújabb termékeinkről, akcióinkról, tanfolyamainkról és sok hasznos tudnivalóról a Jannsen Cosmeceutical-lal kapcsolatosan. Amennyiben regisztrált partnerünk, nem kell a hírlevélre külön jelentkeznie, azt automatikusan küldjük Önnek, hacsak korábban le nem mondta és ismételten kapni kíván.
x
Kérjük adja meg a regisztrációnál megadott e-mail címét!

x

 

Az alábbi Vásárlási Feltételek érinthetik az Ön törvényes jogait. A vásárlás előtt gondosan olvassa el az itt foglaltakat.


Általános rész:

A megrendelések feladása a webáruházba kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül. Megrendeléseket csak magyar nyelven fogadunk el, más nyelven a szerződéskötés nem lehetséges a webáruházon keresztül. Amennyiben egyéb módot preferál kérjük az elérhetőségünk menüpontban jelzett módon vásároljon. A webáruházban vásárlás előtt regisztrációra van szükség, mely során a szállítási és számlázási adatok megadására is sor kerül. A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek. Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak, illetve az olyan jogosultsággal rendelkezők, akik nem minősülnek fogyasztónak (kozmetikus, wellness terapeuta stb.) részére bruttó nagykereskedelmi árak. Amennyiben valamely technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a honlapon, az áru elküldése vagy személyes átvétel esetén a számla kiállítása előtt közöljük a helyes árat és annak elfogadásáig az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek. Amennyiben a tévedést az áru kiküldéséig nem ismertük fel és az ár kedvezőbb a valós árnál, úgy Ön a téves kedvezőbb árra jogosult, míg amennyiben kedvezőtlenebb áron vásárolt, úgy a különbözetet a hiba felismerésétől számított 5 munkanapon belül visszajuttatjuk az Ön által megadott bankszámlára vagy postai úton. A megrendeléssel a felek között létrejött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, azokat nem iktatjuk, ugyanakkor elektronikus úton lehetőség van a megrendeléseket akár a webáruház adminisztrációs felületéről, akár üzletünkben az Ön részére is megküldött visszaigazoló e-mail másolati példányának megkeresésével ismételten hozzáférhetővé tenni. Bármilyen kérdés, kérés észrevétel esetén vegye fel velünk a kapcsolatot munkanapokon 10-18 óra között az elérhetőségeink menüpontban található valamely módon.

A jótállás (garancia) és a szavatosság:

A webáruházban a szavatossági és jótállási felelősségre a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:

Minden vevőnek a vásárlástól (áru átvételétől) számított 8 munkanapon belül az addig nem rendelt termékek tekintetében elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe: Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan és hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza cégünkhöz. A vevő nem veheti használatba a terméket. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül, visszautaljuk az összeget az Ön által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, cégünk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére. Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. Az üzletünkben személyesen vásárolt, valamint az Ön által korábban már bármikor vásárolt termék ismételt vásárlása esetére (próba utáni vétel) nem vonatkozik az elállási jog. Bármely más az árukkal kapcsolatos kifogás esetén is azt csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, amennyiben a hibát, hiányosságot a vásárlástól számított legkésőbb 30 napon belül a termék egyidejű visszajuttatása mellett közli cégünkkel.

Az áru megrendelése:

Termékek megrendelése esetén a későbbi félreértések elkerülése végett, kérjük, hogy elsősorban a honlap vásárlás menüpontját használja. Amennyiben ettől eltérő módot választ, úgy a nem írásban (fax, e-mail, levél) leadott megrendelések esetén a megrendelt áruk vonatkozásában a Társaságunk által készített feljegyzés az irányadó, a felek azt tekintik érvényesnek, amelyet a vásárló tudomásul vesz. Az esetleges félreértésekből adódó hibák következményeit  (többletköltség, ismételt kiszállítás díja stb.) a megrendelő viseli. Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk, minden más típusú megrendelés esetén a Társaságunk által történő visszaigazolás. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják az a-mailben történő visszaigazolást az áruk összekészítéséről történő értesítés jelenti. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. Amennyiben megrendelésétől számított 2 munkanapon belül valamilyen technikai probléma okán nem érkezik megerősítő e-mail az áruk összekészítéséről (kivéve a 20 munkanap és 48 órás megrendelések) úgy kérjük keressen elérhetőségeink valamelyikén. 48 órás megrendelés leadása esetén kérjük értesítsen telefonon. 20 munkanapos (ingyenes) megrendelés esetén a várható szállítás napját honlapunk házhozszállítás menüpontjáában találja, mely előtt 3 nappal legkésőbb értesítjük e-mailben vagy telefonon. Megrendelését visszavonhatja vagy módosíthatja azon időpontig a megadott elérhetőségeinken, ameddig az áruk összekészítéséről nem kap információt.

Szállítási feltételek:

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön az Ön által választott időszakon belül veheti át a megrendelését követően az Ön által választott szállítási módnak megfelelően. Személyes átvétel választása esetén a termékeket a megrendeléstől számított 1 hónapig tároljuk, ezt követően sem a termék áráért, sem annak rendelkezésre állásáért nem vállalunk felelősséget. A kiszállítás előtt telefonon és/vagy e-mailben értesítjük. Szállítást csak érvényes és elérhető telefonszám megadása esetén vállalunk. A küldeményeket cégünk közvetlenül vagy futárszolgálattal szállítja. Közvetlen szállítás esetén minden esetben telefonon egyeztetjük az időpontot. Futárszolgálattal történő szállítás esetén a kézbesítést két alkalommal, míg közvetlen szállítás esetén egy alkalommal kíséreljük meg. Sikertlen kézbesítési kísérlet esetén a meghiúsult szállítás költsége Önt terheli. A megrendelést követően a rendszer e-mailben üzenetet küld Önnek a rendelt termékekről melyben szereplő rendelési számmal nyomon követheti a rendelés folyamatát. Cégünk vagy a futárszolgálat a regisztrációban megadott telefonszámon felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítás időpontjáról egyeztetni. Kérjük, a csomag sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

20 munkanapon belül történő kiszállítás esetén a megrendelés Budapestre értékhatár nélkül, az ország más területeire bruttó 10.000 Ft-os értékhatár felett minden esetben ingyenesen kerül kiszállításra. Budapesten kívül bruttó 10.000 Ft-os értékhatár alatt a szállítás költsége előre utalással bruttó 1000 Ft, míg utánvéttel bruttó 2000 Ft. A bruttó 60.000 Ft feletti megrendelés már 5 munkanapon belül történő szállítási mód választása esetén az ország egész területére minden esetben ingyenesen kerül kiszállításra. (Referencia szalon esetén az értékhatár 50%-kal alacsonyabb.) 5 munkanapon belül történő kiszállítás Budapest területén utánvéttel bruttó 2000 Ft, előre utalással bruttó 1000 Ft, míg az ország többi területén utánvéttel bruttó 3000 Ft, előre utalással 1500 Ft. A 48 órán belüli kiszállítás minden esetben Budapestre bruttó 5000 Ft, míg vidékre bruttó 10.000 Ft. A 20 munkanapon belül történő szállítás esetén a szállítás időpontja minden hónapban állandó hétre esik irányítószám szerint.

Adatvédelem :

Megrendeléskor és a hírlevélre történő regisztráláskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés vagy a hírlevél továbbítás lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Adatvédelmi nyilatkozat:

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a megrendeléssel létrejövő szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként vagy társvállalkozójaként a teljesítés érdekében működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.