Vásárlás    Partnereink    Házhozszállítás   
Belépés
   


Elfelejtett jelszó
Termék kereső
Ref szám:
vagy magyarnév:
vagy angolnév:
Keresés kifejezésre:
Janssen-Hungary Kft. Kozmetikai termékcsoportok
JANSSEN COSMECEUTICAL – Fogalom a szépségápolásban

A történelem formálása:

A Janssen Cosmeceutical történelmet csinált. 1990 óta a gyártó folyamatosan azon dolgozik, hogy olyan bőrápolási rendszert alkosson, amely összetett, igen hatásos és hatékony aktív hatóanyagokon alapul. A kihívás az volt, hogy igazolható eredmények és a bőrprofil javításához való hozzájárulás együtt jusson érvényre. Az első ápoló szériát a cég Ázsiában mutatta be egy kis utazótáskában, amely a cég hírnevét nagyon gyorsan meghozta. A termékeket 1995-óta nevezik Janssen Cosmeceuticalnak, még mielőtt általánosan elfogadottá vált ezen új fogalom az USA-ban. Az új kifejezést két szó, a "cosmetics" (kozmetikumok) és a "pharmaceuticals" (gyógyszerek), egyesítésével alkották meg. Az új szót olyan kozmetikai termékekre használták és használják, amelyek teljesítik a gyógyszerészeti termékekre vonatkozó szabványok előírásait, olyan hatásosak és tiszták, ugyanakkor használatuk ugyanolyan veszélytelen, mint a kozmetikai termékeké. Évek alatt olyan speciális aktív hatóanyagokon alapuló termékcsoportok kerültek kifejlesztésre, amelyek különféle bőrtípusokra tették lehetővé a kozmetikusok részére a személyre szabott ápolást különösen sikeres eredményekkel.

A világhír:

15 év alatt a cosmeceutical termékek meghódították a világot és minden kontinensen, 80-nál is több országban használják emberek milliói. A termékek nemzetközileg ismert és elismert márkanevet jelentenek, amely a világ minden táján fogalommá vált. A termékek egyedülálló hatásosságát tesztek százai, az innovációt az elnyert elismerések és díjak, a látható eredményt pedig a folyamatosan növekvő felhasználók száma bizonyítja.

Nincs teljesítetlen igény:

Az innováció kritikus, hogy elhatárolja a céget versenytársaitól. Mindig egy lépéssel előttük maradva és a trendek korai stádiumban való felismerése nagyon fontos. A JANSSEN kutató és fejlesztő részlege ezért állandóan munkában van. Új aktív hatóanyag-komplexeket, feldolgozási technikákat vagy analitikai eredményeket azonnal tesztelik és az új fejlesztéseknél figyelembe veszik. A termékcsoport az idők során olyan rendkívüli termékportfólióvá nőtt, amely intenzív tréning után nem hagy teljesítetlen igényeket. A kezdetektől 400-nál is több terméket fejlesztettek ki és folyamatosan kb. 120 kiskereskedelmi és 150 professzionális termék érhető el egyszerre a termékpalettán.

Látható eredmények:

A cosmeceutical koncepció egy rendkívüli szisztematikus rendszer, amely átmenetet képez a szépségápolás és a tudományosan megalapozott bőrápolás között. A termékek rendszeres használata szubjektíven látható, érzékelhető, objektíven pedig mérhető eredményekkel jár. A termékek hatásmechanizmusának alapja a bőr saját védekező és megújuló mechanizmusának stimulálása és természetes védekezőképességének megerősítése. Az eredmény tehát nem csak látható, hanem egyúttal tartós is, miközben valamennyi termék oly módon ápolja a bőrt, hogy közben nem károsítja a test és a bőr természetes egyensúlyát és védelmét.
Janssen-Hungary Kft. Platinum Care (Luxus bőrápolás)
Platinum Care (Luxus bőrápolás)

A Platinum Care termékcsalád kimagaslóan luxus sorozata forradalmian új öregedés gátló komplexumot tartalmaz. Az egyedi Platina MP komplex láthatóan kisimítja a bőrt és mélyre ható, hosszú távú szövegmegújító hatást biztosít. A dupla öregedés gátló formula eredménye, hogy az örök fiatalság valóban karnyújtásnyira van tőlünk. 

Janssen-Hungary Kft. Mature Skin (Érett Bőrre)
Mature Skin (Érett Bőrre)

Egy olyan innovatív öregedésgátló termékcsalád, melynek hatékony aktív összetevői kifejezetten az érett bőr különleges igényeire lettek kifejlesztve, egyedülálló díjnyertes sejtmegújító komplex és különleges hatóanyagok segítségével. 

Janssen-Hungary Kft. Demanding Skin (Igénybevett Bőrre)
Demanding Skin (Igénybevett Bőrre)

Érett, igénybe vett bőr kezelésére ajánlott termékek. Ránccsökkentő, vitalizáló, öregedés gátló hatású készítmények, azonnal látható eredménnyel.

Janssen-Hungary Kft. Dry Skin (Normál és Száraz Bőrre)
Dry Skin (Normál és Száraz Bőrre)

Bőrápoló család száraz bőrre, de minden bőrtípusra alkalmazható. Hidratáló termékek, magas hatóanyagtartalommal, a legújabb kutatási eredmények alapján fejlesztve.

Janssen-Hungary Kft. Combination Skin (Vegyes Bőrtípusra)
Combination Skin (Vegyes Bőrtípusra)

Kombinált bőrtípusra javasolt készítmények. Helyreállítják a bőr egyensúlyát, normalizálják a faggyútermelést és üdévé selymesen mattá teszik a kinézetet.

Janssen-Hungary Kft. Oily Skin (Problémás Bőrtípusra)
Oily Skin (Problémás Bőrtípusra)

Olajos, aknés, szennyeződésre hajlamos, bőr kezelésére vagy átmeneti bőrproblémákra (mitesszerek, pattanások kialakulása) javasolt termékek.

Janssen-Hungary Kft. Sensitive Skin (Érzékeny Bőrtípusra)
Sensitive Skin (Érzékeny Bőrtípusra)

Irritált és hiperérzékeny bőrtípus kezelésére ajánlott tartósítószer mentes termékek. Nyugtató, puhító hatóanyagok a hiperérzékeny bőr megnyugtatására. Csillapítja az eritémát, viszketést, csökkenti az ödémát és rozáceát.

Janssen-Hungary Kft. Fair Skin (Pigmentációs Problémákra)
Fair Skin (Pigmentációs Problémákra)

Egyedülálló készítmények mindenfajta pigment rendellenesség halványításához. A végrehajtott teljes kezelési folyamat láthatóan egyenletesebb bőrszínt és jóval halványabb pigmentfoltokat eredményez.

Janssen-Hungary Kft. Man (Speciális Férfi Bőrápolás)
Man (Speciális Férfi Bőrápolás)

Intenzív bőrápoló termékek kifejezetten urak részére fejlesztve mindennapos rendszeres használatra. Kozmetikai kezeléseknél a szalonban a bőrtípusnak megfelelő termékek használata javasolt.

Janssen-Hungary Kft. All Skin Needs (Minden Bőrtípusra)
All Skin Needs (Minden Bőrtípusra)

A termékcsalád készítményei alkalmasak minden bőrtípus kezelésére, ápolására.

Janssen-Hungary Kft. Miniceuticals
Miniceuticals

A Janssen Cosmetics legsikeresebb termékei utazáshoz ajánlott változatban.

Janssen-Hungary Kft. Make-up (Smink termékek)
Make-up (Smink termékek)

Hosszantartó alapozók  és takarókrémek, melyek nem csak kitűnő smink alapot képeznek és hatékonyan elfedik a bőr rendellenességeit, hanem közben ápolják is a bőrt.

Janssen-Hungary Kft. Sun (Napozó Termékek)
Sun (Napozó Termékek)

A fényvédelemhez, napozáshoz és a barnuláshoz kifejlesztett, speciális napozó készítmények családja, minden bőrtípusra. A napozó termékek kiemelkedő és egyedi védelmét az ektoin adja az UV-A és UV-B szűrők mellett.

Janssen-Hungary Kft. Body (Alakformálás, Testápolás)
Body (Alakformálás, Testápolás)

Intenzív alakformáló, fogyasztó és testkontúr alakító, valamint bőrfeszesítő és intenzív testápoló termékek.

Janssen-Hungary Kft. Professional Essential (Profi alaptermékek)
Professional Essential (Profi alaptermékek)

Minden bőrtípusra alkalmazható professzionális termékek, melyek elengedhetetlenek minden kozmetikai szalonban.

Janssen-Hungary Kft. Ampoules (Ampullák)
Ampoules (Ampullák)

Gyors segítség, azonnali hatás ampullák formájában természetes hatóanyagokkal a különböző bőrproblémákra.

Janssen-Hungary Kft. Facial Cream Masks (Krém Maszkok)
Facial Cream Masks (Krém Maszkok)

Rendkívül gazdaságos, ugyanakkor hatásos krém állagú arcmaszkok. Az elérhető luxus a kozmetikai kezelés során.

Janssen-Hungary Kft. Peel Off Masks (Alga Maszkok)
Peel Off Masks (Alga Maszkok)

Egyedüláló algaalapú, aktiváló folyadékkal kikevert pormaszkok természetes hatóanyagokkal energetizálják, újjávarázsolják az arcbőrt. 

Janssen-Hungary Kft. Peeling Masks (Peeling Maszkok)
Peeling Masks (Peeling Maszkok)

Enzimes és önmagától felmelegedő peeling maszkok az alapos bőrtisztításért.

Janssen-Hungary Kft. Biocellulose Masks (Biocellulóz Maszkok)
Biocellulose Masks (Biocellulóz Maszkok)

Nanotechnológiailag elóállított biocellulóz membránba ágyazott aktív hatóanyagkoncentrátum azonnali lifting és ránctalanító hatással.

Janssen-Hungary Kft. Collagen Fleece Masks (Kollagén Maszkok)
Collagen Fleece Masks (Kollagén Maszkok)

A Dermafleece kollagén lapok finomszerkezetű, liofilizált (fagyasztva szárított) eljárással készült, oldható kollagén szövetek.

Janssen-Hungary Kft. Massage Fleece (Mátrigél Masszázslapok)
Massage Fleece (Mátrigél Masszázslapok)

A tengeri algakivonaton alapuló, hialuronsav tartalmú matrigél lapokat az aktiváló folyadékkal áztatva olyan masszázszselét kapunk, amellyel kíválóan lehet masszírozni.

Janssen-Hungary Kft. Exfoliation System
Exfoliation System

Gyümölcs-savon alapuló speciális bőrkezelő család, melyben a mélyre ható kezelési metódus képes megszüntetni a bőrfelszíni rendellenességeket. Kizárólag szépségszalonban vagy kozmetológián történő használatra!

Janssen-Hungary Kft. Időszakosan kapható és Kifutó termékek
Időszakosan kapható és Kifutó termékek

Ebbe a családba tartoznak azon termékeink, amelyek meghatározott időszakban vásárolhatók meg.

Janssen-Hungary Kft. Dr. Roland Sacher (Luxus kozmetikumok)
Dr. Roland Sacher (Luxus kozmetikumok)

Ahol az innováció és a minőség megteremti a szépséget. Hatásos, mellékhatástól mentes, nagy hatásfokú, luxus bőrápoló készítmények.

Janssen-Hungary Kft. Regeneration Skin (Bőrregeneráció)
Regeneration Skin (Bőrregeneráció)

Intenzív bőrápoló család kifejezetten hölgyek részére. Bőrregenerációt igénylő és a 40 éven felüli korosztály számára. A termékek azon külső és belső folyamatokat befolyásolják, amelyek a bőr öregedését idézik elő.

Janssen Shop (0 termék)
Kosár
A kosara jelenleg üres!
A kosárban összesen:
0 Ft
E-mail: info@janssen-hungary.hu +36 30 311-7007 © 2009 Janssen Hungary Kft. Minden jog fenntartva
x
Feliratkozás hírlevélre


A hírlevélben értesülhet legújabb termékeinkről, akcióinkról, tanfolyamainkról és sok hasznos tudnivalóról a Jannsen Cosmeceutical-lal kapcsolatosan. Amennyiben regisztrált partnerünk, nem kell a hírlevélre külön jelentkeznie, azt automatikusan küldjük Önnek, hacsak korábban le nem mondta és ismételten kapni kíván.
x
Kérjük adja meg a regisztrációnál megadott e-mail címét!

x

 

Az alábbi Vásárlási Feltételek érinthetik az Ön törvényes jogait. A vásárlás előtt gondosan olvassa el az itt foglaltakat.


Általános rész:

A megrendelések feladása a webáruházba kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül. Megrendeléseket csak magyar nyelven fogadunk el, más nyelven a szerződéskötés nem lehetséges a webáruházon keresztül. Amennyiben egyéb módot preferál kérjük az elérhetőségünk menüpontban jelzett módon vásároljon. A webáruházban vásárlás előtt regisztrációra van szükség, mely során a szállítási és számlázási adatok megadására is sor kerül. A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek. Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak, illetve az olyan jogosultsággal rendelkezők, akik nem minősülnek fogyasztónak (kozmetikus, wellness terapeuta stb.) részére bruttó nagykereskedelmi árak. Amennyiben valamely technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a honlapon, az áru elküldése vagy személyes átvétel esetén a számla kiállítása előtt közöljük a helyes árat és annak elfogadásáig az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek. Amennyiben a tévedést az áru kiküldéséig nem ismertük fel és az ár kedvezőbb a valós árnál, úgy Ön a téves kedvezőbb árra jogosult, míg amennyiben kedvezőtlenebb áron vásárolt, úgy a különbözetet a hiba felismerésétől számított 5 munkanapon belül visszajuttatjuk az Ön által megadott bankszámlára vagy postai úton. A megrendeléssel a felek között létrejött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, azokat nem iktatjuk, ugyanakkor elektronikus úton lehetőség van a megrendeléseket akár a webáruház adminisztrációs felületéről, akár üzletünkben az Ön részére is megküldött visszaigazoló e-mail másolati példányának megkeresésével ismételten hozzáférhetővé tenni. Bármilyen kérdés, kérés észrevétel esetén vegye fel velünk a kapcsolatot munkanapokon 10-18 óra között az elérhetőségeink menüpontban található valamely módon.

A jótállás (garancia) és a szavatosság:

A webáruházban a szavatossági és jótállási felelősségre a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:

Minden vevőnek a vásárlástól (áru átvételétől) számított 8 munkanapon belül az addig nem rendelt termékek tekintetében elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe: Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan és hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza cégünkhöz. A vevő nem veheti használatba a terméket. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül, visszautaljuk az összeget az Ön által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, cégünk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére. Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. Az üzletünkben személyesen vásárolt, valamint az Ön által korábban már bármikor vásárolt termék ismételt vásárlása esetére (próba utáni vétel) nem vonatkozik az elállási jog. Bármely más az árukkal kapcsolatos kifogás esetén is azt csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, amennyiben a hibát, hiányosságot a vásárlástól számított legkésőbb 30 napon belül a termék egyidejű visszajuttatása mellett közli cégünkkel.

Az áru megrendelése:

Termékek megrendelése esetén a későbbi félreértések elkerülése végett, kérjük, hogy elsősorban a honlap vásárlás menüpontját használja. Amennyiben ettől eltérő módot választ, úgy a nem írásban (fax, e-mail, levél) leadott megrendelések esetén a megrendelt áruk vonatkozásában a Társaságunk által készített feljegyzés az irányadó, a felek azt tekintik érvényesnek, amelyet a vásárló tudomásul vesz. Az esetleges félreértésekből adódó hibák következményeit  (többletköltség, ismételt kiszállítás díja stb.) a megrendelő viseli. Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk, minden más típusú megrendelés esetén a Társaságunk által történő visszaigazolás. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják az a-mailben történő visszaigazolást az áruk összekészítéséről történő értesítés jelenti. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. Amennyiben megrendelésétől számított 2 munkanapon belül valamilyen technikai probléma okán nem érkezik megerősítő e-mail az áruk összekészítéséről (kivéve a 20 munkanap és 48 órás megrendelések) úgy kérjük keressen elérhetőségeink valamelyikén. 48 órás megrendelés leadása esetén kérjük értesítsen telefonon. 20 munkanapos (ingyenes) megrendelés esetén a várható szállítás napját honlapunk házhozszállítás menüpontjáában találja, mely előtt 3 nappal legkésőbb értesítjük e-mailben vagy telefonon. Megrendelését visszavonhatja vagy módosíthatja azon időpontig a megadott elérhetőségeinken, ameddig az áruk összekészítéséről nem kap információt.

Szállítási feltételek:

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön az Ön által választott időszakon belül veheti át a megrendelését követően az Ön által választott szállítási módnak megfelelően. Személyes átvétel választása esetén a termékeket a megrendeléstől számított 1 hónapig tároljuk, ezt követően sem a termék áráért, sem annak rendelkezésre állásáért nem vállalunk felelősséget. A kiszállítás előtt telefonon és/vagy e-mailben értesítjük. Szállítást csak érvényes és elérhető telefonszám megadása esetén vállalunk. A küldeményeket cégünk közvetlenül vagy futárszolgálattal szállítja. Közvetlen szállítás esetén minden esetben telefonon egyeztetjük az időpontot. Futárszolgálattal történő szállítás esetén a kézbesítést két alkalommal, míg közvetlen szállítás esetén egy alkalommal kíséreljük meg. Sikertlen kézbesítési kísérlet esetén a meghiúsult szállítás költsége Önt terheli. A megrendelést követően a rendszer e-mailben üzenetet küld Önnek a rendelt termékekről melyben szereplő rendelési számmal nyomon követheti a rendelés folyamatát. Cégünk vagy a futárszolgálat a regisztrációban megadott telefonszámon felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítás időpontjáról egyeztetni. Kérjük, a csomag sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

20 munkanapon belül történő kiszállítás esetén a megrendelés Budapestre értékhatár nélkül, az ország más területeire bruttó 10.000 Ft-os értékhatár felett minden esetben ingyenesen kerül kiszállításra. Budapesten kívül bruttó 10.000 Ft-os értékhatár alatt a szállítás költsége előre utalással bruttó 1000 Ft, míg utánvéttel bruttó 2000 Ft. A bruttó 60.000 Ft feletti megrendelés már 5 munkanapon belül történő szállítási mód választása esetén az ország egész területére minden esetben ingyenesen kerül kiszállításra. (Referencia szalon esetén az értékhatár 50%-kal alacsonyabb.) 5 munkanapon belül történő kiszállítás Budapest területén utánvéttel bruttó 2000 Ft, előre utalással bruttó 1000 Ft, míg az ország többi területén utánvéttel bruttó 3000 Ft, előre utalással 1500 Ft. A 48 órán belüli kiszállítás minden esetben Budapestre bruttó 5000 Ft, míg vidékre bruttó 10.000 Ft. A 20 munkanapon belül történő szállítás esetén a szállítás időpontja minden hónapban állandó hétre esik irányítószám szerint.

Adatvédelem :

Megrendeléskor és a hírlevélre történő regisztráláskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés vagy a hírlevél továbbítás lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Adatvédelmi nyilatkozat:

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a megrendeléssel létrejövő szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként vagy társvállalkozójaként a teljesítés érdekében működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.