Vásárlás    Partnereink    Házhozszállítás   
Belépés
   


Elfelejtett jelszó
Termék kereső
Ref szám:
vagy magyarnév:
vagy angolnév:
Keresés kifejezésre:
Janssen-Hungary Kft. Organics termékcsoportok
JANSSEN ORGANICS - Organikus természetes ápolás

Natúrkozmetikumok:

Sok ember egészség-tudatos és fenntartható életstílusának holisztikus igénye a felgyorsult high-tech világban fontos tényezőjévé vált a professzionális kozmetikusoknak is. A gyengéd és jól tolerálható natúr kozmetikumok iránti igény növekvő gyakorisággal fejeződik ki.
A Janssen Organics megfelel ezen igénynek és magas minőségű, természetes és hatásos kozmetikai termékeket biztosít. Ebben a természet gyógyító erejét kiegészíti a legmagasabb ökológiai és szociális felelősségvállalás standardjaival. A világ legjobb növényi kivonatait válogatták és tesztelték, hogy garantálják a Janssen Organics termékek hatásosságát. Az argán olaj Marokkóból, a kókusz olaj a Fülöp-szigetekről, a makadámiadió olaj Hawaiiról, az aloe vera Mexikóból származik, hogy csak néhányat említsünk a növényi olajokból, amelyek az új biológiai kozmetikai termékekhez felhasználásra kerültek. Sok hatóanyag származik kiválasztott termelő közösségekből, ahol kistermelők kézi módszerekkel termesztik, gondozzák és takarítják be a terményeket, majd a további feldolgozás is kézzel történik. (pl. hidegen sajtolás az olajok esetén) Ezen az úton a biológiai kozmetikumaink értékes aktív hatóanyagai különösen gyengéd feldolgozáson mennek keresztül. A termőhelyeket megőrizzük és megvédjük a fenntartható kereskedelemmel és a fair-trade-del (a kistermelők tisztességes hasznot kapnak a termékek után), amely támogatja a helyi termelőket és kultúrát is.

Környezettudatosság:

A Janssen Organics az egészséges bőrápolást ötvözi a fenntarthatóság követelményével natúr kozmetikumaiban. A kozmetikai formulák ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból (CEC) származó természetes összetevőket 95%-ban tartalmaznak. Minden olyan összetevő, mely biológiailag nehezen bomlik le és szükségtelenül terheli az ökoszisztémát tudatosan kihagyásra került. (paraffin, szilikon, mesterséges illet és színezék stb.) A termékek illat karakterisztikája egyéni keveréke az alapvető olajoknak, melyek 100%-ban természetes eredetűek. Természetesen egyetlen terméket sem teszteltek állatokon vagy ment keresztül genetikai módosításon.

A minőség:

A termékek Németországban készültek dr. Roland Sacher fejlesztette őket és minősített gyártósoron kerülnek előállításra. A nemzetközileg elfogadott NaTrue® jelölés bizonyítja a legmagasabb minőséget. A natúr és biológiai kozmetika területének szigorú előírásainak betartását minden egyes termék esetén tanúsítja és jelöli a minőségi tanúsítvány. Ez egyben garantálja a termékek dokumentációjának és a gyártás folyamatának elfogadását a független auditor NaTrue® által.

NaTrue® minnősítés:

A NaTrue® minősítés a nemzetközileg elfogadott natúrkozmetikai minősítések egyik legszigorúbbika, meghatározott minimális tartalmán alapul a természetes, a származtatott természetes és a természet azonos összetevőknek.
A természetes összetevők, amelyek a természetben ugyanolyan formában fordulnak elő, mint a termékekben, kémiailag változatlanok. (pl. makadámiadió olaj) A származtatott természetes összetevők néhány kémiai lépéssel a természetes összetevőkből kerülnek előállításra. (pl.: hidrolizált csillagfürt fehérje) A természet azonos összetevők akkor megengedettek tartósítóként vagy ásványi anyagként, ha azok a természetben nem állnak rendelkezésre megfelelő mennyiségben vagy minőségben. (pl. vulkáni kőzet)

Hatásos és bőrkímélő:

A Janssen Organics garantálja a válogatott természetes hatóanyagok hatását egyedülálló bőrápoló termékeiben, amely érezhető. Rendszeres használat esetén a bőr sima, a kontúrjai feszesebbek a lipid és nedvességtartalom pedig kiegyensúlyozott lesz már rövid használat után is.
A maximális jó közérzetet és tolerálhatóságot klinikai tesztek bizonyítják. A Dermatest® orvosi és kozmetikai kutatások független intézete orvosi felügyelet mellett végzett tesztek során bizonyította a termékek hatásának szubjektív érzékelését a tesztalanyok által, valamint objektív hatásait, mint a bőrkisimító hatást. A ráncok mélysége négy hetes időtartamban a tisztítótej, az intenzív hidratáló és a gazdag feszesítő krém kombinációjának használata során átlagosan 34,19%-ban csökkent. Minden Organics terméket bőrgyógyászatilag teszteltek és megerősítették tolerálhatóságukat, minden mellékhatástól mentesen. A bizonyíték tehát, hogy a termékek látható hatással rendelkeznek, miközben teljesen veszélytelenek rendelkezésre áll.

Természetesen hosszantartó:

A Janssen Organics termékei káros hatások nélkül mentek keresztül tárolási teszteken, különböző hőmérsékleten, melynek során sem fiziológiai, kémiai, sem mikrobiális változásokat nem észleltek. A tesztek eredményei világosan megmutatták, hogy az Organics termékek ugyanolyan sokáig eltarthatók, mint a Janssen többi terméke.

Tartósítás:

A nem natúr termékekben megengedett tartósítószerek, mint például a fenoxietanol vagy parabének nem megengedettek a natúrkozmetikumokban, mert azok nem állnak rendelkezésre a természetben. Ezek helyett az Organics termékek például a baktériumok szaporodását gliceril kapriláttal előzik meg. Ezt a kókuszolajból nyerik engedélyezett kémiai lépésekkel. Másik baktériumellenes hatóanyag a levulinsav, amelyet kukoricából nyernek ki hasonló módon. A szorbinsav és benzoesav sói a szódium benzoát és kálium szorbát az élesztő és más gombák ellen hatnak. Mindkettő minősített és az EU által engedélyezett tartósító. Natúr termékekben azért használhatók, mert a természetben is fellelhetőek. A benzoesav például nagy mennyiségben van jelen egy ázsiai ébenfafélében a Styrax benzoinban, míg a szorbinsav a berkenyében található meg. Mindezért az Organics natúrkozmetikumok olyan hosszan eltarthatók, mint például a Cosmeceuticalok. Kivétel nélkül minden Organics terméket leteszteltek eltarthatósági idejükre nézve és megfeleltek az Európai gyógyszerkönyv követelményeinek is.

Természetesen csomagolt:

A Janssen Organics lemondott a széleskörű csomagolásról. A gyártás során használt csomagolás semleges hatással van az éghajlatra, ezért minden kartondoboz jelölve van az FSC (Fenntartható és felelős erdőgazdálkodásért) védjeggyel, amelyek megvédik a natúrtermékeket rejtő üveg tárolóedényeket. Környezetbarát színezékek kölcsönöznek egy csipetnyi színt a dizájnnak. Ezért minden egyes terméknek egyedi a megjelenése: természetes módon gyártott, célja a bőrápolás, ugyanakkor a természet és a környezet megőrzése is.

Természetesen okos:

A Janssen Organics natúrkozmetikumai természetes és egészségmegőrző hatással mindazoknak készültek, akiknek fontos érték a felelősség, a fenntarthatóság és a tudatos kölcsönhatás a környezettel.
Janssen-Hungary Kft. Tisztítás és Peeling
Tisztítás és Peeling

Lemosó, tonik és arcpeeling, amelyek megtisztítják és előkészítik az arcot az aktív hatóanyagok könnyebb felszívódásához.

Janssen-Hungary Kft. Speciális Előkészítés
Speciális Előkészítés

Aktív hatóanyag koncentrátumok, különösen magas hatóanyag tartalommal az azonnali, látható és érezhető segítségért.

Janssen-Hungary Kft. Ápoló Rendszer
Ápoló Rendszer

Aktív hatóanyagot tartalmazó krémek arcra és szemkörnyékre. A natúr kozmetikai koncepció lényegi elemei, látható eredménnyel a természetesen szép és sima bőrért.

Janssen-Hungary Kft. Maszkok
Maszkok
A professzionális kozmetikai kezelésekhez kifejlesztett termékek kizárólag kozmetikusok számára. Az eredmény már a kozmetikai szalonban észrevehető.
Janssen-Hungary Kft. Testápolás
Testápolás
Natúr kozmetikai testápoló készítmények. Tusfürdő és sampon, testpeeling, valamint testvaj teszi lehetővé a komplett natúr kozmetikai testápolást.
Janssen Shop (0 termék)
Kosár
A kosara jelenleg üres!
A kosárban összesen:
0 Ft
E-mail: info@janssen-hungary.hu +36 30 311-7007 © 2009 Janssen Hungary Kft. Minden jog fenntartva
x
Feliratkozás hírlevélre


A hírlevélben értesülhet legújabb termékeinkről, akcióinkról, tanfolyamainkról és sok hasznos tudnivalóról a Jannsen Cosmeceutical-lal kapcsolatosan. Amennyiben regisztrált partnerünk, nem kell a hírlevélre külön jelentkeznie, azt automatikusan küldjük Önnek, hacsak korábban le nem mondta és ismételten kapni kíván.
x
Kérjük adja meg a regisztrációnál megadott e-mail címét!

x

 

Az alábbi Vásárlási Feltételek érinthetik az Ön törvényes jogait. A vásárlás előtt gondosan olvassa el az itt foglaltakat.


Általános rész:

A megrendelések feladása a webáruházba kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül. Megrendeléseket csak magyar nyelven fogadunk el, más nyelven a szerződéskötés nem lehetséges a webáruházon keresztül. Amennyiben egyéb módot preferál kérjük az elérhetőségünk menüpontban jelzett módon vásároljon. A webáruházban vásárlás előtt regisztrációra van szükség, mely során a szállítási és számlázási adatok megadására is sor kerül. A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek. Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak, illetve az olyan jogosultsággal rendelkezők, akik nem minősülnek fogyasztónak (kozmetikus, wellness terapeuta stb.) részére bruttó nagykereskedelmi árak. Amennyiben valamely technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a honlapon, az áru elküldése vagy személyes átvétel esetén a számla kiállítása előtt közöljük a helyes árat és annak elfogadásáig az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek. Amennyiben a tévedést az áru kiküldéséig nem ismertük fel és az ár kedvezőbb a valós árnál, úgy Ön a téves kedvezőbb árra jogosult, míg amennyiben kedvezőtlenebb áron vásárolt, úgy a különbözetet a hiba felismerésétől számított 5 munkanapon belül visszajuttatjuk az Ön által megadott bankszámlára vagy postai úton. A megrendeléssel a felek között létrejött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, azokat nem iktatjuk, ugyanakkor elektronikus úton lehetőség van a megrendeléseket akár a webáruház adminisztrációs felületéről, akár üzletünkben az Ön részére is megküldött visszaigazoló e-mail másolati példányának megkeresésével ismételten hozzáférhetővé tenni. Bármilyen kérdés, kérés észrevétel esetén vegye fel velünk a kapcsolatot munkanapokon 10-18 óra között az elérhetőségeink menüpontban található valamely módon.

A jótállás (garancia) és a szavatosság:

A webáruházban a szavatossági és jótállási felelősségre a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:

Minden vevőnek a vásárlástól (áru átvételétől) számított 8 munkanapon belül az addig nem rendelt termékek tekintetében elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe: Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan és hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza cégünkhöz. A vevő nem veheti használatba a terméket. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül, visszautaljuk az összeget az Ön által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, cégünk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére. Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. Az üzletünkben személyesen vásárolt, valamint az Ön által korábban már bármikor vásárolt termék ismételt vásárlása esetére (próba utáni vétel) nem vonatkozik az elállási jog. Bármely más az árukkal kapcsolatos kifogás esetén is azt csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, amennyiben a hibát, hiányosságot a vásárlástól számított legkésőbb 30 napon belül a termék egyidejű visszajuttatása mellett közli cégünkkel.

Az áru megrendelése:

Termékek megrendelése esetén a későbbi félreértések elkerülése végett, kérjük, hogy elsősorban a honlap vásárlás menüpontját használja. Amennyiben ettől eltérő módot választ, úgy a nem írásban (fax, e-mail, levél) leadott megrendelések esetén a megrendelt áruk vonatkozásában a Társaságunk által készített feljegyzés az irányadó, a felek azt tekintik érvényesnek, amelyet a vásárló tudomásul vesz. Az esetleges félreértésekből adódó hibák következményeit  (többletköltség, ismételt kiszállítás díja stb.) a megrendelő viseli. Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk, minden más típusú megrendelés esetén a Társaságunk által történő visszaigazolás. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják az a-mailben történő visszaigazolást az áruk összekészítéséről történő értesítés jelenti. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. Amennyiben megrendelésétől számított 2 munkanapon belül valamilyen technikai probléma okán nem érkezik megerősítő e-mail az áruk összekészítéséről (kivéve a 20 munkanap és 48 órás megrendelések) úgy kérjük keressen elérhetőségeink valamelyikén. 48 órás megrendelés leadása esetén kérjük értesítsen telefonon. 20 munkanapos (ingyenes) megrendelés esetén a várható szállítás napját honlapunk házhozszállítás menüpontjáában találja, mely előtt 3 nappal legkésőbb értesítjük e-mailben vagy telefonon. Megrendelését visszavonhatja vagy módosíthatja azon időpontig a megadott elérhetőségeinken, ameddig az áruk összekészítéséről nem kap információt.

Szállítási feltételek:

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön az Ön által választott időszakon belül veheti át a megrendelését követően az Ön által választott szállítási módnak megfelelően. Személyes átvétel választása esetén a termékeket a megrendeléstől számított 1 hónapig tároljuk, ezt követően sem a termék áráért, sem annak rendelkezésre állásáért nem vállalunk felelősséget. A kiszállítás előtt telefonon és/vagy e-mailben értesítjük. Szállítást csak érvényes és elérhető telefonszám megadása esetén vállalunk. A küldeményeket cégünk közvetlenül vagy futárszolgálattal szállítja. Közvetlen szállítás esetén minden esetben telefonon egyeztetjük az időpontot. Futárszolgálattal történő szállítás esetén a kézbesítést két alkalommal, míg közvetlen szállítás esetén egy alkalommal kíséreljük meg. Sikertlen kézbesítési kísérlet esetén a meghiúsult szállítás költsége Önt terheli. A megrendelést követően a rendszer e-mailben üzenetet küld Önnek a rendelt termékekről melyben szereplő rendelési számmal nyomon követheti a rendelés folyamatát. Cégünk vagy a futárszolgálat a regisztrációban megadott telefonszámon felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítás időpontjáról egyeztetni. Kérjük, a csomag sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

20 munkanapon belül történő kiszállítás esetén a megrendelés Budapestre értékhatár nélkül, az ország más területeire bruttó 10.000 Ft-os értékhatár felett minden esetben ingyenesen kerül kiszállításra. Budapesten kívül bruttó 10.000 Ft-os értékhatár alatt a szállítás költsége előre utalással bruttó 1000 Ft, míg utánvéttel bruttó 2000 Ft. A bruttó 60.000 Ft feletti megrendelés már 5 munkanapon belül történő szállítási mód választása esetén az ország egész területére minden esetben ingyenesen kerül kiszállításra. (Referencia szalon esetén az értékhatár 50%-kal alacsonyabb.) 5 munkanapon belül történő kiszállítás Budapest területén utánvéttel bruttó 2000 Ft, előre utalással bruttó 1000 Ft, míg az ország többi területén utánvéttel bruttó 3000 Ft, előre utalással 1500 Ft. A 48 órán belüli kiszállítás minden esetben Budapestre bruttó 5000 Ft, míg vidékre bruttó 10.000 Ft. A 20 munkanapon belül történő szállítás esetén a szállítás időpontja minden hónapban állandó hétre esik irányítószám szerint.

Adatvédelem :

Megrendeléskor és a hírlevélre történő regisztráláskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés vagy a hírlevél továbbítás lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Adatvédelmi nyilatkozat:

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a megrendeléssel létrejövő szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként vagy társvállalkozójaként a teljesítés érdekében működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.